เนื้อเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋

(O) (เกริ่น)ละอ้ายเป็นแฟน เป็นหมู่หรือคู่ซ้อม หรือหม่องพักรักษาใจ บอกได้บ่น้อนาง สถานะหยังในใจเจ้า ละยามถึกเขาทำร้ายจังเห็นชาย นั้นมีค่า พอหายดีเจ้าหนีป๋าไปหาผู้ใหม่ส่ำ โ้อยยาม ช้ำ จั่งอ่วยมา โอ้ยเด้น้อ… โอ…นั่นละน่า

(A) เป็นเพื่อนเป็นแฟนหรือเป็นคู่ซ้อม หรือเป็นร้านซ่อมจอดพักรักษาใจนาง ถ้าหากเป็นแฟนคือจังละบ่แคร์กันบ้าง บ่แมนศาลาริมทางไผอยากนั่งกะได้เด้อใจ

(O) คุยสายกะบ่แคร์ใจกันบ้าง เห็นคนอยู่ข้างเจ็บบ่เป็นหรือไง อ้ายบ่แมนตอพอสิทนแดดฝนหนาวได้ อ้ายมีหัวใจเว้าง่าย ๆ อ้ายเจ็บเป็นเด้อ …

(A) (ลำ) ยามเธอเศร้าถึกเขาหนีป๋าจังคิดฮอดพี่ พอหายดีเจ้าหนีจากอ้ายสายบ่ว่างพี่โทร อ้ายอยากฮู้ว่าน้องคิดแนวได๋ ในใจเธอพี่เป็นแฟนหรือเพื่อน หรือเป็นเพียงโชว์รูมร้านซ่อมยามน้องหมองหม่น อ้ายสับสนละสถานะอ้าย ว่าสิทธิ์อ้ายได้ส่ำได๋

(O) ถ้าเป็นแค่เพื่อนจะได้เตือนหัวใจเจ้าของ ถ้าเป็นคู่ซ้อมสิบ่ต้องละไปคิดหยังหลาย

(A) ถ้าเป็นร้านซ่อมสิบอกเจ้าของว่าต้องทำใจ ถ้าให้เป็นเจ้าของใจก็หยุดทำร้ายใจกันได้บ่

(O) (ลำ) ส่อย ๆ ไขข้อปัญหาคาใจให้ฮู้ได้บ่ คือหยังน้อสถานะอ้ายในใจเจ้าแค่หยัง เห็นอ้ายนั้นเป็นหมู่หรือแฟน หรือตำแหน่งละผู้ชายคลายเหงาชั่วคราวใจน้อง หรือเจ้ามองเพียงอ้ายเป็นหม่องพักใจยามเจ้าหมองหม่น จั่งบ่สนละบ่แคร์ว่าอ้าย สิซ้ำดอกส่ำได๋ ตอนเสียใจละกะมาหาพี่ พอ..หายดีละไปหาคนใหม่ อยู่ในสถานะได๋ ในใจ… อ้าย …. ละน่า…